TicketSmart

Vásárlási tájékoztató



Igénybevevő tudomásul veszi, hogy a Belépőjegyen feltüntetett kezdési időpont tájékoztató jellegű, a tényleges kezdés időpontja ettől eltérhet. Igénybevevőnek tudomása van arról, hogy a Belépőjegy típusától függően digitális és analóg biztonsági megoldásokat tartalmazhat, amely védi a Belépőjegyet a hamisítás ellen. Amennyiben Szolgáltató, a Rendezvényszervező, vagy a Rendezvényszervező megbízásából a Rendezvény helyszínén közreműködő személyzet, biztonsági szolgálat azt észleli, hogy a Belépőjegyen a biztonsági jelek sérültek, hiányosak, azokon szándékos rongálás jeleit vélik felfedezni, vagy azokat reprodukáltnak, másoltnak ítélik meg, a Belépőjegy felmutatójától a Rendezvényre történő belépést megtagadhatják, illetve a Rendezvény területének elhagyására szólíthatják fel. Az ilyen indoklással történt kitiltás miatt Igénybevevő semmilyen kártérítési igénnyel nem léphet fel Szolgáltatóval szemben.

Igénybevevő tudomásul veszi, hogy a Rendezvényről kép- és hangfelvétel készülhet, amelyen a Rendezvény látogatói rögzítésre kerülhetnek; a Rendezvény látogatója ebből fakadóan nem támaszthat a Szolgáltató felé semmilyen igényt.

A Szolgáltatás igénybevételéhez szükséges, Igénybevevő által megadott adatokat Igénybevevő az alábbi lépésekkel módosíthatja: A vásárlás előtt az csakvarszinhaz.hu oldalon történő adatmódosítással egyoldalúan. A vásárlás és számlázás után egyedi igénylés útján 500 Ft+Áfa díjon a szinhaz@csakvar.hu email címre küldött elektronikus levélben.

A Belépőjegy újraküldésének, kicserélésének módja, díjazása: Egyedi igénylés a szinhaz@csakvar.hu email címen, a számlázási adatok megadásával. Díja: 500 Ft+Áfa.

 

A Belépőjegyek, Bérletek típusai:

Egy rendezvényre szóló egy alkalmas, vagy egy napos (Általános jegy)

Egy rendezvényre szóló több napos, több alkalmas. (Bérlet)